Hyr in dig på Månen


Hos oss på Månen finns en studio som är anpassad för yoga, chi gong eller annan gruppträning och två separata rum lämpliga för dig som erbjuder exempelvis massage eller samtal. Rummen är på 16 respektive 10 kvadrat. Gemensamma utrymmen som alla har tillgång till är entré, ett större pentry och toalett.


I första hand hyr vi ut till stadigvarande hyresgäster. Det går också bra att, i mån av lediga tider, hyra studion för enstaka evenemang. Bokningsvillkor och särskilda villkor presenteras nedan.


Bokningsvillkor för stadigvarande hyresgäst
Hyresöverenskommelse regleras i separat avtal. Uppsägningstid 3 månader. Som hyresgäst delar du ansvar för gemensamhetsutrymmena med övriga hyresgäster.


Du har möjlighet att finnas på bild och ha en kort presentation på Månens webbsida, med länk till din egen.


Hyresgäst ansvar själv för marknadsföring av sin verksamhet. I lokalen kan erbjudanden och evenemang som äger rum på Månen marknadsföras på avsedda platser. På Månens webbsida kan du kostnadsfritt marknadsföra två evenemang per halvår (juli – december; januari – juni).


Bokningsvillkor för ett eller enstaka tillfällen
Bekräftelse med hyresvillkor översänds per mejl när hyresvillkoren accepterats. Tillsammans med bekräftelsen bifogas en faktura med bokningsavgift motsvarande 10% av hyresbeloppet. Avgiften dras av på hyran när bokningen fullföljts. Vid avbokning fram till 30 dagar innan aktuellt hyrestillfälle faktureras 50 % av återstående del av hyran. Vid senare avbokning faktureras hela avgiften. Bokningsavgift återbetalas ej.


Om du är osäker på om ditt arrangemang kommer att bli av kan du göra en preliminär bokning. Om någon annan vill boka din preliminärbokade tid behöver du direkt vid förfrågan bestämma om du ska göra en definitiv bokning.


Hyresgäst ansvar själv för marknadsföring av sina evenemang. I lokalen kan evenemang som äger rum på Månen synliggöras på avsedda platser. På Månens webbsida kan du kostnadsfritt marknadsföra två evenemang per halvår (juli – december; januari – juni).


Särskilda villkor som redan nu kan vara bra att känna till
Som hyresgäst ansvarar du för att studion och gemensamhetsytor lämnas i ett städat skick.
Det är inte tillåtet att ta in djur i lokalen.
Rökning får inte förekomma i lokalen.
Alkoholhaltiga drycker får inte förekomma i lokalen
Lokalen kan inte hyras för privata fester.


Städning
Detaljer gällande städning regleras i separata hyresavtal. Grunden är att du som hyresgäst ansvarar för att studion och gemensamhetsytor städas och lämnas i det skick de var i när du kom.


Som stadigvarande hyresgäst av yogastudion deltar du vid tre städtillfällen á ca 2 timmar per termin. I samband med städtillfällena stämmer vi av läget på Månen och fikar tillsammans.


Du som hyr något av de separata rummen ansvarar själv för städning av ditt rum. Tillsammans med oss andra tar du ansvar för Månens gemensamhetsytor. Du är också välkommen att delta vid städtillfällen som nämns ovan.

Välkommen att kontakta oss om du vill komma och titta på lokalen!