På gång

Tider för aktuella kurser hittar du under Scheman

Workshop - reflekterande skrivande, andning och yoga. Det här är en workshop där vi använder reflekterande skrivande för att gå inåt, bakåt, framåt och kanske till och med nedåt och uppåt. Andningen och yogan använder vi för att stärka vår förmåga att lyssna till vår inre röst. Detta i nuet, medan löven faller.

Pris: 450:-

Mer information hittar du här.

Workshop - reflekterande skrivande, andning och yoga. Det här är en workshop där vi använder reflekterande skrivande för att gå inåt, bakåt, framåt och kanske till och med nedåt och uppåt. Andningen och yogan använder vi för att stärka vår förmåga att lyssna till vår inre röst. Detta i nuet, i skydd av mörkret.

Pris: 450:-

Mer information hittar du här.

Instruktörsutbildning Medicinsk Yoga

Den här utbildningen är för dig som vill kunna träna yoga på egen hand och, om du vill, kunna förmedla Medicinsk Yoga till andra. Du får:

  • träna dig i att leda grundläggande yogapass och meditationer
  • lära dig olika yogiska andningstekniker som bland annat minskar stress och ger avspänning
    tips och råd om hur yoga kan anpassas efter olika behov och förutsättningar
  • kunskap om yogans medicinska effekter
  • kunskap om förhållningssätt som stärker individens tilltro till egen förmåga att kunna påverka sin livssituation

Kursdagar: 2022/2023 (6 dagar): 3-4 december, 14-15 januari och 28-29 januari

Kurstider: Varje dag mellan 09.00 – 16.00

Kurskostnad: 13 500 kr (inkl moms). Kursmaterial ingår i kurskostnaden bl a boken MEDICINSK YOGA en väg till bättre hälsa av Ulrika Berglind.


Kursen leds av: Ulrika Berglind leg sjukgymnast/fysioterapeut, yogalärar
Ina Anveden Berglind, leg läkare, forskare

Anmälan mejlas till: info@japyogaochmabra.com
I samband med din anmälan så får du en faktura från Yogakraft på 2 000 kr, en s k anmälningsavgift. Beloppet dras av från den slutliga faktura som ska betalas en månad innan kursstart. Anmälningsavgiften återbetalas inte om du väljer att inte gå utbildningen.

Mer information om kursen hittar du på Yogakraft

Workshop - reflekterande skrivande, andning och yoga. Det här är en workshop där vi använder reflekterande skrivande för att gå inåt, bakåt, framåt och kanske till och med nedåt och uppåt. Andningen och yogan använder vi för att stärka vår förmåga att lyssna till vår inre röst. Detta i nuet, när ett nytt år väntar.

Pris: 450:-

Mer information hittar du här.