På gång

Tider för aktuella kurser hittar du under Scheman

Workshopserie - reflekterande skrivande

Välkommen till en workshopserie då vi under 1,5 timma, tre lördagsförmiddagar i rad, utforskar oss själva med hjälp av reflekterande skrivande. Vi provar olika skrivövningar och reflekterar över hur det känns att skriva samt hur vi känner för orden vi skrivit. Fokus ligger på skrivprocessen - inte på resultatet. Att skriva reflekterande kan vara transformativt. Därför utforskar vi även vikten av självomsorg under skrivprocessen. Efter kursen får du en pdf med några skrivövningar.

Lördagar 28/1, 4/2 och 11/2 kl. 9:30-11:00

Pris: 700:-

Mer information hittar du här.

Workshopserien hålls av Sofia på J A P Yoga & Må Bra

Andning& Gongbad!

Välkommen till en avkopplande stund med en andningsövning och långt gongbad!

Vi börjar med en liggande andningsövning för att stimulera det parasympatiska nervsystemet och få kroppen att slappna av. Därefter får gongarnas vibrationen skölja genom kropp och sinne under ca 45 min. Ljudet av gongarna är mycket läkande och tar bort stress och blockeringar i dig.

Ingen förkunskap krävs!

Pris: 180 kr

Du som har anmält dig till någon av vårens kurser hos Stoltz Yoga & energi har 15 % rabatt.

Anmäl dig senast den 1 februari till info@stoltzyoga.se eller via BokaDirekt: här! 

Betala med swish eller e-passi när du fått bekräftelse.

Avbokningar efter den 1 februari debiteras med hela beloppet. Om passet av någon anledning skulle ställas in får du pengarna tillbaka med swish eller tillgodo för e-passi.

Varmt välkommen till en vibrerande fredagskväll!

Vi gör ett kundaliniyogapass till ljudet av gongar. Därefter får effekten av yogan och ljuden från gongarna integreras i oss, under vila och i en tyst Meditation.

Enligt yogan finns alla universums ljud i gongen. Gongens holistiska resonans gör oss centrerade och bättre på att lyssna inåt. Ljudet från gongar förstärker effekten av yogaövningarna och påskyndar deras läkande effekter på oss.

Ledare är Sofia Hadders och Eva Stoltz. Båda är certifierade kundlainiyogalärare och driver yogastudion Månen tillsammans. Sofia kommer att leda yogapasset och Eva spelar på gongarna.

Anmäl dig senast 13 februari till info@stoltzyoga.se eller genom Boka Direkt här!

Betala 300 kr med swish när du fått bokningsbekräftelse.
Avanmälan efter 13 februari debiteras med hela beloppet.

Instruktörsutbildning Medicinsk Yoga

Kursdagar höstterminen 2023 (6 dagar)
18-20 augusti + 22-24 september

Kurstider: Varje dag mellan 09.00 – 16.00

Kurskostnad: 13 500 kr (inkl moms). Kursmaterial ingår i kurskostnaden bl a boken MEDICINSK YOGA en väg till bättre hälsa av Ulrika Berglind.

Mer information hittar du på Yogakraft.